Podeli |

 
 

PMM d.o.o. društvo za proizvodnju, promet i usluge


Istorijat

Firma "PMM d.o.o." se bavi izradom i implemetacijom poslovnog softvera, proizvodnjom i prodajom računara, računarske opreme. Osnovana je 2000 godine sa idejom da se kreira potpuno drugačiji i inovativniji pristup tržištu i kupcu. Danas smo prepoznatljivi po novim idejama kao i fleksibilnosti u praćenju zahteva tržišta.

Politika poslovanja

Zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, šta više, danas je to postalo gotovo nemoguće. Stoga mi kupcu ne prodajemo proizvod, već rešenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem. Mi ukazujemo, i svakoj strani u poslovanju, postavljamo ključni zadatak - a to je partnerski odnos sa kupcima i saradnicima podjednakog kvaliteta. Za nas je jedini pravi poslovni odnos samo onda kada smo i Vi i mi zadovoljni.
Osnovna načela koja nas izdvajaju su:
1. Kvalitet usluge i komunikacije sa kupcima,
2. Politika brige o kupcu,
3. Proces proizvodnje i testiranje računara.

Naš moto

Kvalitet proizvoda i usluga po pristupačnoj ceni i pre svega briga o kupcu. Vaše zadovoljstvo u poslovanju s nama, naš je uspeh i podstrek za dalje napredovanje!

Kvalitet

Samo usluga koja prati potrebe kupca i pokriva ceo proces kupovine od početka do kraja je kvalitetna usluga. Ono što definiše našu suštinu poslovanja i što nas izdvaja jeste upravo celovitost usluge. Naša briga o kupcu počinje od momenta kada nas pozovete prvi put, preko momenta kada dobijete svoj računar na kućnu adresu.

Dobra komunikacija za nas podrazumeva da slušamo i čujemo poruku druge strane. "PMM d.o.o." konstantno usavršava politiku kvaliteta u komunikaciji, kako internoj (među zaposlenima) tako i u eksternoj (sa klijentima, dobavljačima i saradnicima). Okosnicom kvalitetne komunikacije smatramo shvatanje povratnih informacija tokom poslovanja, koje dalje, čine jednu od osnovnih primesa u baza iskustava na kojoj počiva naša poslovna politika. U saradnji sa kupcima to podrazumeva da ćemo, pre svega, saslušati potrebe i želje a zatim pronaći adekvatno rešenje uz davanje kompletne informacije o toku kupovine. Sa našim saradnicima održavamo politiku dugoročnog poslovanja i otvorene komunikacije, sa tendencijom ostvarivanja što efikasnije i produktivnije saradnje zarad obostranog zadovoljstva.

Osnovna razlika između proizvodnje i "sklapanja" računara leži upravo u određenom nizu procesa, počev od biranja porekla i proizvođača komponenti koje se koriste, preko načina testiranja, ugrađivanja komponenti.

To podrazumeva::
- proveru i testiranje komponenti pre ugradnje;
- komponente koje ispune uslove kvaliteta ugrađuju se u kućište, nakon čega se kompletan računar proverava setom softverskih testova - pod punim opterećenjem i u režimu pripravnosti.

Misija

Postavili smo sebi zadatak, da kroz kompletnu uslugu, izađemo u susret potrebama naših klijenata i pronađemo pravo rešenje kao odgovor na postavljene zahteve, sa osvrtom na partnerski odnos, koji je korektan i sa poslovnim saradnicima i sa kupcima. Težimo poboljšati Vaš svet inovacijama, koje nastaju velikom brzinom, i tako ih učiniti dostupnim u Vašoj svakodnevnici a koje su istinski korisne i praktične. Želimo Vas usmeriti ka iskorišćavanju svih mogućnosti savremene tehnologije, radi unapređenja kvaliteta života društva u globalu.

Vizija

"PMM d.o.o." vodi se viziojm očuvanja i unapređenja pozicije na tržištu prodaje hardvera i poslovnog softvera u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva IT sektor. Cilj nam je da Vam pružimo što više za uloženi novac, ceneći vreme i poverenje koje ste nam ukazali. Kao rezultat posvećenosti i požrtvovanosti u rešavanju problema sa kojima nam se Vi obratite, stičemo nove klijente, partnere i saradnike.

ZVANIČNOBudimo u kontaktu